We are Online Market of organic fruits, vegetables, juices and dried fruits. Visit site for a complete list of exclusive we are stocking.

Usefull links

Contact us

My Cart
£0.00
tajno oruzije drustvenih parazita

Tајно оружје глобалних паразита

Могућностима скривене манипулације људском свести владали су још египатски жреци – потомци “славних” Атланта, изазвавши нуклеарни рат и страшну планетарну катастрофу на Земљи пре око 13.000 година. Од тада, много је година прошло, али неке категорије грађана желе дискретно да контролишу велике масе људи у сопственом интересу, ојачавши и добивши могућност техничке реализације. Наравно, по степену развоја тих грађана у односу на египатске жреце, не могу се поредити, али зато имају много новца, купују много “научника” који им помажу да се инкарнирају у животима са својим манијакалним сном доминацији над људима.

 

У многим земљама света над решењем проблема манипулисања свести људи ради на стотине истраживачких института и лабораторија, на то је потрошено доста новца пореских обвезника (доста занимљивих информација о овим активностима се налази у књизи Џона Колемана  “Комитет 300. тајне светске владе”). И што је најважније – сви манипулатори воле да раде тајно! Зашто? Јер очекују да прођу некажњено! Због тога и уверавају све, без замора, да то не може бити, зато што никако не може бити! А плаћени “експерти” и “научници” све то ауторитативно потврђују и уверавају нас да нема разлога за страх, да су то све фикције фантазера и новинара.

 

Пси-оружје, на тај начин, је идеално средство у рукама црних сила, које им омогућава да чине своје прљаве послове апсолутно некажњено. Поред свега, они такође формирају “научна” и јавна мишљења о томе, да психички утицај не постоји и да је сам тај појам — антинаучан. “Дивна” стратегија — да убеде све у немогућност постојања пси-утицаја, а онда, некажњено примењују оно што «не постоји» на своје лаковерне суграђане…

 

У Новом Завету постоји сјајан пример за то. Сетимо се да је Понтије Пилат, римски гувернер Јудеје, покушао да спасе Исуса Христа од неправедне и болне смрти на крсту. У том циљу, он је предложио да васкрсне древни јеврејски обичај — на празник, људи су имали право да спасу живот једном од осуђених на смрт:

« А онда их је управитељ питао: кога, од ове двојице хоћете, да вам пустим? Они рекоше: Вараву. Пилат им рече: шта ћу онда са Исусом, названим Христ? Они му говоре: “Нека буде разапет! Управитељ је питао: Какво зло је он урадио? Али они су још јаче вриштали: “Нека буде разапет! Када јеПилат видео да ништа не помаже, али да се бунт увећава, узео је воду и опрао руке пред народом, и рекао: ја сам невин за крв овог праведника; И сав народ одговарајући рече: крв његова на нас и на нашу децу. Онда им је отпустио Вараву, а Исуса предао да буде разапет…»

 

Није ли то чудан израз захвалности човеку, који је донео и радио  добро тим људима?! И оно што је најинтересантније,  цела гомила га је псовала, пљувала и бацала камење на њега до самог места погубљења. Тек када је умро на крсту, као магијом, и они који су чезнули за његовом смрћу, изненада, почели су да тугују због свог злочина њима урађеним. Све ово изгледа крајње чудно, све док не постане јасно – зашто? А одговор је врло једноставан: јеврејски жреци који су били уплашени његовом снагом, оним шта је радио, били су уплашени да ће изгубити моћ над гомилом и применили су пси-оружје, присиљавајући људе да изаберу Варнаву, и наставили да надгледају гомилу све до Христове смрти на крсту. А после његове смрти, потреба за пси-контролом је нестала, и људи се вратили у своје сопствено стање и схватили  да су били саучесници у злочину.

 

Снага било ког народа је у његовом јединству и та снага није само у јединству језика, културе и привреде. Снага народа је и у његовом пси-потенцијалу, који се састоји од индивидуалних потенцијала свих носиоца родне генетике. Пси-потенцијал народа је као дубока река бесних емоција и страсти. Многобоштво је разделило ту реку на многе рукавце и сваки одељени рукавац није више био у стању да превазиђе било какву озбиљну препреку на свом путу. Природне катастрофе и инвазије моћних непријатеља су управо такве препреке, које је у стању да сруши само велика уједињена река пси-потенцијала народа.

 

Дакле, појава религије код неких народа, на основу веровања у једног бога, дала им је веома озбиљну предност. Разбацани “рукавци” пси-потенцијала таквих народа, спајањем у један ток, стварали су огроман потенцијал. Овај потенцијал је дозвољавао да се лако уводе масе у стање надорганизма, а навике људи су чиниле задатак за увођење у то стање још једноставнијим и ефикасним. Нажалост, из истих разлога духовне и националнеи вође нису имали великих проблема да користе такво стање својих народа у своје личне интересе, усмеравајући народе у ратове са својим суседима, ради обогаћивања и проширења сфере свог утицаја. У стању надорганизма масе људи претварају се у слепо оружје, и у црним рукама оно је постајало страшно.

 

Фундаментално важним се испоставило, ко је држао у својим рукама нити контроле стања надорганизма ових народа. Нажалост, веома ретко су се на челу налазили људи са високом духовношћу и моралом. У већини, средство спасења претварало се у средство за уништавање.

 

Да би сачували своју власт и могућност контроле над масама, верске вође немилосрдно су почеле да уништавају било које неслагање и одступање од верских догми, покушавајући да задрже све “потоке” у недрима једне моћне “реке”. И због  проливања реке крви, под претњом смрти, држали су масу под својом контролом. “Реке” пси-система појединих народа, често су уз помоћ мача и страха, уједињавани у “мора и океане”, што је довело до појаве супер пси система. У свету се појавило неколико таквих супер пси-система, који су скоро од самог тренутка свог настанка, почели своја супротстављања. И тај се сукоб није заустављао ни на минут, али само са периодима спољног затишја. С времена на време један или други супер пси систем тражио је доминантну позицију. Они су понекад нарастали до огромних размера и као и сваки гигант распадали се због унутрашњих противречности.

Највеће глобалне размере достигао је хришћански супер пси-систем, који интегрише велики број народа. Разлике између њих биле су тако велике, да су они прилично брзо довели до распада јединственог хришћанског пси-система на делу. Хришћанство, чему су се противиле духовне вође, стекло је све више и више изражен национални карактер. Почетак тога је раскол 1058. године, када је хришћанска црква подељена на римску и грчку. Врло брзо су постали непријатељи, и људи, који су обожавали истог Бога, убијали су једни друге у његово име и са његовим именом на уснама. Хришћанска црква је све више и више модификована стицањем националних карактеристика. Слични процеси су се одвијали и у исламу, будизму и хиндуизму. Као резултат тога, ни један од верских система није успео да постигне доминантан положај над другима. То, у принципу и није било могуће да се уради. Верски супер пси-систем је заменио тантрички, као резултат квалитативних промена у социјалној средини човечанства и обављао је своју улогу све до тада, докле год (човечанство) није ушло у период квалитативно нових промена те исте социјалне средине.

 

Тако, на квалитативно новом нивоу развоја социјалне средине треба да се појави нова организација пси-система, и самим тим, нова организација пси-контроле, без које је свака цивилизација  осуђена на пропаст. Следећа фаза супер-пси система је планетарни, што је и нормално – сваки систем се развија од мањег ка већем. Свака цивилизација пролази развој од фрагментираног система у један – у томе је њена снага.

 

То не значи да ће верски супер пси систем нестати са историјске арене. Он ће само уступити лидерство новом систему, одражавајући квалитативно нову фазу развоја људске цивилизације. И то није повезано са жељењем или нежељењем  других. То је – прави еволутивни процес који се не може зауставити. Отпор постојећих система пси-контроле може само у извесној мери успорити долазак новог, али овај долазак је неизбежан, хтели ми то или не, свиђало нам се то или не, да ли нам је то корисно или није. Питање је само  — ко ће бити на челу овог долазећег супер пси-система и како, за које сврхе ће се користити?

 

         У овом тренутку одвија се борба између белих и црних за доминацију у том систему пси-контроле. У зависности од тога ко ће победити, земаљска цивилизација ће процветати и напредовати и ступити у квалитативно нову космичку фазу свог развоја или ће бити осуђена на самоуништење. Шта ће се десити — показаће блиска будућност …

Па да погледамо како се данас развијају технологије пси утицаја, барем онолико колико је доступно…

Бивши сарадник обавештајних служби Јуриј Малин говори о томе како су прве људе Русије штитили од злоћудних екстрасенса и научника, који су створили уређаје који утичу на психу човека.

Јуриј Малин је сам позвао редакцију. И он је изразио забринутост: тренутног председника не штите. Наводно, у његовој средини није било професионалаца који би могли да се одупру спољним психо-физичким дејствима. А раније се, према Малину, тако радило под Јељцином. Посебна организациона јединица службе заштите била је ангажована технологијама за управљање свешћу. То је штитило председника од “штете” сваке врсте:

 

“Повод за стварање наше структуре био је познати скандал који је избио, када је у канцеларији Јељцина откривен наводни уређај за прислушкивање”, рекао је Јуриј Васиљевич на састанку. „Заправо, нису пронашли микрофоне, већ усмерену антену дизајнирану за зрачење. И стручњаци су дошли до закључка да је постављена са циљем утицања на председника. На крају, било је потребно довести стручњаке који су упознати са таквом опремом. Штавише, у то време – почетком деведесетих – у предизборним кампањама коришћене су све врсте “екстра сензорних трикова”.

Јуриј Малин показао је интересантан документ: Ценовник услуга за изборне кампање (програм рада са кандидатима) од 16. децембра 1995. године. Екстра сензорна “сигурност кандидата” кошта 3.000 долара месечно уз плаћање путовања и боравка у региону. За зомбирање читавог становништва града, тако да би они отишли и гласали за правог кандидата, за 2-5 радних дана тражили су 2000 долара. А за постављање заштитних психотронских уређаја и неутрализацију екстерног утицаја “по додатном споразуму”, екстрасенсима су плаћали износ од неколико хиљада долара.Најјефтинија услуга тзв “чаробњака” – пратња током наступа за одржавање имиџа – коштало је 150 долара по сату.

 

Почетком деведесетих година прошлог века у нашој земљи је проширена инжењерска идеја за стварање таквих уређаја. Ангажовало се тиме више од 20 института. Координирао је тај рад Центар за неконвенционалне технологије под Државним комитетом за науку и технологију СССР-а. Али чак и раније, 1987, премијер Рижков је одобрио програм за кориштење пси технологије у “националној економији”. У последњем делу говорило се о начину управљања људима и о утицају на механизам одлучивања. Програм је надгледао пензионисани генерал-потпуковник Фиријаз Хантсеверов.

 

Знам оне који су се бавили психотронским развојем, а и оне који су их означили као псеудонауку. Већином су то били исти људи. Укључујући и Академију наука СССР и Академију наука Украјине. Постојала је и такозвана лабораторија микролептонских технологија. Њом је руководио Анатолиј Окхатрин, који је једном радио за академика Королева.

 

Он је створио  неколико “био-енерго-генератора” – наизглед за лечење. Међутим, постојали су такви начини њиховог рада који би могли учинити здраву особу болесном или довести до лудила. Колико ја знам, уређај је деловао на психу у фазама: прво, човек би осећао малаксалост, слабљење заштитних функција, затим је престајао да размишља логично и да се оријентише на терену и на крају би сви важни органи доживели отказ.

Бивши војник и хипнотизер Иван Качалин (он је умро) у своје време је регистрован у Госкомитету СССР због проналаска апарата “Радиохипноза“, коришћењем   МИКРОТАЛАСНОГ зрачења људи са удаљености до 50 км. Њему је помогао у истраживању генерал-пуковник авијације Вадим Абрамов, а надгледао је рад двоструки Херој Совјетског Савеза маршал авијације Јевгениј Савитски. У извештају Качалина о спровођењу успешних тестова уређаја у војној јединици број 71592 код Новосибирска, речено је да је могуће не само успавати непријатеља   на великој удаљености, већ и изазвати друге промене у људском телу, све до мутације ћелија.

До средине 1990-их, када је радила наша структура, имали смо задатак контроле, надзора и сузбијања свег тог “оружја за масовно управљање”. Али, после распада државних средстава финансирања, ови “лажни научници” су постали привредна структура и криминал.

 

Власти су се озбиљно плашиле да их могу претворити у зомбије, иначе држава, која је већ била под Јељцином, не би издвојила 500 милиона рубаља за програм под називом “Обезбеђивање од даљинског утицаја на механизам одлучивања“.  Са Путиновим  доласком, наша структура је укинута. А да ли су створили нову, не знам. Али нико није остао из окружења Јељцина. Могуће је да је нови председник сматрао “псе-чуваре” бесмисланим. Али, као професионалац, ја сам разочаран што су стручњаци наше јединице без посла данас, у време када се савремене технологије у области ума и управљања свешћу активно развијају широм света. На пример, постоје информације да су Американци  већ створили радио емитере посебно модулиране сигнале који стављају под контролу понашање људи. И при томе, могу утицати на хиљаде километара. И могуће је да су се на изборима руских гувернера и председника Украјине користиле ове технологије.

 

Године 1993. је снимљен документарни филм Првог канала под називом “Црна кутија“. Станица је одавно затворена, а филм је забрањен за приказивање. У филму новинар разговара са пензионисаним генерал-поручником Дирекције за главне обавештајне послове Фиријазом Ханцеверовом, који је почетком 1990-их надгледао програм за истраживање и креирање метода и инструмената, са којима може да се управља свешћу људи.

Анатолиј Охатрин водио је лабораторију микролептонских технологија, где су стварали “биоенергогенераторекоји уништавају здравље човека. Показана је “Цев” као један од генератора Охатрина, који ултразвуком доводи човека до лудила. 

Још један од развијених изума Охатрина је специјална капсула, у коју се полажу све материје у облику таблета, било да је то наркотик или аспирин. Капсула је затворена, повезана са другим генератором, који је подешен на биоенергетске карактеристике одређене особе и некако шаље зрачење ових супстанци у тело жртве. Према Малину, телохранитељи и службеници Јељцина пажљиво су пратили да му чак и дугме са његове кошуље не нестане. Иначе би „екстрасенс“ помоћу њега могао да му нанесе штету.

Јуриј Васиљевич је видео документарни филм којим се потврђује даљински утицај видовњака на човека.

Екран телевизора подељен је на две половине. На првој је приказан угледни господин у својој хотелској соби. А на другој — гвинејска баба-вештица у својој колиби. Растојање између њих је 300 км. Снимање се спроводи истовремено. Вештици дају кравату тог човека, она неколико секунди гледа у њу, онда је баца у тролитарску теглу и ставља тамо шаку мрава. А онда човек почиње да цепа са себе кошуљу и до крви чеше тело, отресајући са себе непостојеће инсекте.

Генерал-мајор резерве Борис Ратников, бивши први заменик начелника Главне управе безбедности РФ каже:

— Видео сам антену инсталирану у канцеларији Јељцина иза зида са књигама. То је био метални оквир, покривен платном, димензија 1 м 20 цм са 1 м 20 цм, на средини којег је био везан радио емитер. Ко га је укључио или искључио, немам информације. Можда неко из Врховног већа.

Али знам како ради антена: уводи човека у неудобно стање, узрокује главобоље. Слично смо покушали још у Авганистану заједно са Коржаковом. Али  материјални доказ, антену која је стајала у кабинету Јељцина, 1991. године су украли.  (http://www.kp.ru/daily/23435/35636/)

 

На Каналу 1 је приказиван вишезначни документарац који голица машту.

 

Недодирљиви умови већ неколико деценија имају легенду о тајном психотропном рату, који наводно међусобно воде специјалне службе светских сила. Рецимо, тајне лабораторије спровеле су тајне експерименте о утицају на људе.

А у људске умове, како се не би привукла претерана пажња на те експерименте, у међувремену се убацивала идеја  да је парапсихологија само псеудонаука. Творци документарца, који је био приказан на Првом каналу, сакупили су све чињенице које су постале јавно познате о психотропном сукобу сила и покушали да их схвате.

Године 1992., посета Бориса Јељцина Јапану је неочекивано отказана. Службени разлог – мере безбедности нису биле довољне за догађај таквог статуса. Али постоје информације да руски председник није летео у Земљу сунчевог изласка због извештаја генерала КГБ-а Бориса Ратникова.  Ствар је у томе да је према редовним подацима видовњака руских специјалних служби, јапанска страна, под утицајем Вашингтона у облику ултиматума, захтевала повратак Курилских острва.

А после неког времена након отказане посете, супруга генерала Ратникова се скоро готово бацила кроз прозор. Екстрасенси су то повезали са осветом америчких обавјештајних агенција, које су имале снажан психолошки утицај на његову жену уз помоћ тајних технологија. (http://www.kp.ru/daily/24239.3/438167/)

Борис Јељцин ће бити упамћен не само као политичар — двосмислен и непредвидив. Већ и као заштитник људи који су владали натприродним моћима. Било је упорних гласина да чак и шеф државе има неку врсту “ноћне страже“, која га је чувала од штете и урока. Активно су радили видовњаци, астролози и визионари. У чему је онда истина? О томе сведоче људи из блиског окружења првог председника.

Чудотворство у Русији почело је да цвета под Горбачовим. Кашпировски је хипнотисао са крутим погледом из телевизора, ефекте лечења је слао са радија Чумак, Грабовој је извештавао о својој моћи, стотине других екстрасенса је “продавало” креме и новине. Талас опскурантизма био је толико снажан да су “придворски магови” стигли у Јељцинову пратњу. На пример, у чину генерал-мајора био је редовни астролог – Георги Рогозин, први заменик Коржакова у Служби безбедности председника. 1996. године постаје замјеник шефа председничке кампање.

О Рогозину су се испредале легенде. Као да он сам својим очима помера храстове столове и чита мисли са даљине. У Кремљу је он добио чврсто основан надимак Мерлин (постојао је такав чаробњак на двору краља Артура). Наводно је једна од главних дужности “Кремљинског Мерлина” била тумачење свих хороскопа Јељцина. На њиховој основи су прављени правци кретања, планиране су посете.

„У то време, Рогозин и ја смо се бавили прогнозама и аналитиком у смислу претњи несрећама на путевима, снажним магнетним олујама и другим проблемима који би могли штетити председнику”, каже бивши први заменик шефа Главне дирекције за безбедност Руске Федерације (1991-1993), генерал-мајор Борис Ратников – Рогозин је стварно гледао Јељцинов хороскоп. Хороскоп није показан председнику. Али они су користили резултате астролошког предвиђања приликом планирања протокола. Није било никаквих гатара код Јељцина. А Грабовој, који је на сваком кораку вриштао да он проверава авион председника ради сигурности, није га ни упознао. Јељцин је, наравно, знао шта раде “дворски магови генерали”, али се са њима није сретао. Тек онда када је председник директно искористио услуге човека који се условно може назвати екстрасенсом.

 

На крају крајева, шта је радио са председником професор Георги Степанов, доктор медицинских наука, , један од оснивача домаће микрохирургије, лауреат Државне награде СССР-а, тешко је приписати традиционалној науци. Научник је рекао Комсомолској правди како је 1998. године отишао у Сочи да лечи Бориса Јелцина биоенергетским шлемом – сопственим проналаском – сличног круни са металним гранчицама. Она је била неопходна да професор пренесе своју биоенергију пацијенту. И он је то наводно доживљавао, стављајући шлем на главу.

 

„У лето 1998. године имао сам разговор са директором ЦИТО-а, Сергеј Павловичем Мироновим, —каже Георги Степанов — Рекао сам му о ефикасности проналаска… А 1. новембра 1998. године, понуђено ми је да летим у Сочи да лечим Бориса Јељцина.  Детаље сам сазнао од Миронова, који је рекао да Борис Николајевич има бол у области између 4.-5. ребара и изражен умор. Председника и чланове његове породице, посебно његову малу ћерку Татјану, веома интересују резултати примене шлема који сам измислио — о томе им је рекао Сергеј Павлович, показујући мој патент за изум. На породичном савету Јељцинових одлучено је да се користи шлем за помоћ председнику…

Професор уверава да је његов шлем веома помогао Јељцину и он је веровао у стварност таквог утицаја. Према Степанову, после “сеансе” председник је рекао: “Вечерас ми се десио прелом! Тако чврсто и добро сам спавао много година”.

У то време, екстравагантне идеје су штетиле науци. Научници су добијали новац за сумњиве пројекте као што су генератори торзионих поља, психотроно оружје. Било је неких структура које би се сада могле назвати Ноћна стража. Оне су створене под надзором службе безбедности.
„Неколико година сам тражио свуда по земљи видовњаке  – каже Јуриј Малин, бивши консултант Федералне службе безбедности код Јељцина, сарадник КГБ-а, сада на челу Центра за психофизичке технике при Националном удружењу телохранитеља Русије – тестирао њихове способности. На крају сам изабрао најјачих – десет људи. Они су даљински дејствовали на Јељцина – “пунили” га енергијом, лечили га, штитили од штете и урока. Али, лично, нису се срели. — Поред тога, – наставља Јури Малин, – код нас под контролом су се налазили најновији изуми који би могли да утичу на стање људи. На пример, биогенератор негативног дејства,  који је створио руководилац лабораторије микролептолошких технологија Анатолиј Охатрин. Зрачење овог уређаја било је у стању да постепено уништава унутрашње органе – нарочито болесне. На пример, ако је срце начето, онда се нагло дешавала срчана инсуфицијенција. Уверили смо се да председник није био подложан таквим деструктивним ефектима. Али након укидања наше структуре, Охатринова искуства почела су да субвенционишу приватна предузећа. Као резултат тога, где је опасни уређај сада, не зна ни сам изумитељ.“

Године 1994., Борис Николаиевич Јељцин посетио је елитни санаторијум “Волжска литица” што је узнемирило екстрасенсе. На крају крајева, ово место у близини Самаре сматра се аномалном зоном.
Волжска литица” се налази на полуострву Жигули. Добро је позната уфолозима који иду да гледају НЛО-е. Локални становници редовно посматрају фатаморгане над полуострвом – некакав древни град са кулама и куполама. Слушају “заостале трагове” давних времена. Човек чује иза себе нечија стопала. Окреће се, а тамо нема никог. Неки су сретали саме себе – гледали су се са стране. И дешавало се да су људи, одлазећи да беру печурке, нестајали, а након неких неколико дана или седмица се изненада појављивали, као да се ништа није догодило. Где су били, нису се сећали.

Истраживачи аномалних феномена оприпусују ова чуда променама  уобичајеног тока времена, на које утиче ротирајућа маса воде у реци, која прави оштре заокрете.

Јељцин није нестао у абнормалној зони, али није ни побољшао здравље. Године 1996. председник је имао компликовану операцију срца, након што је доживео пет срчаних напада. Али 1997. године поново је посетио санаторијум на полуострву. Године 1998. Борис Николајевич је почео да пати од јаких болова у грудима, а 1999. године имао је чир. 2000. године Владимир Путин је боравио у Волжској литици. Истина, то је био кратак радни пут. И до сада се председник није жалио на своје здравље.

Председниковање Јељцина је још у 14. веку предвидео руски астролог Василиј Немчин. Астролог је служио Василија ИИ Јоановича. Немчину је наводно “Анђео небески нацртао прстом на небу и на облацима слике будућих догађаја.” О ономе што је видео, написао је у монографији на којој је радио 30 година. Она је објављена средином 15. века, али је сачувана само у каснијим верзијама рукописа 17.века. Ево шта је он писао о периоду од 1980. до 2000. године:

“… након  царствовања Медведа Меченог у Русији ће се појавити други титан …” (први је био Петар I.). Или “Гигант“, како га Немчин даље зове. Експлицитно је дао наговештај Јељцина кога је пророк упоредио са “малим Борисом, владајућим Русијом у смутним временима” (Борисом Годуновим). Немчин је предвидео да ће у последњих неколико година своје владавине, “Гигант” “лутати кроз лавиринт, а на његовим раменима ће седети патуљак са црним лицем, који ће бити полу ћелав, полу-длакав.”

“Титан ће отићи тако како нико то не очекује, остављајући иза себе мноштво нерешивих мистерија”. И опет, Немчин као да је у пасуљ гледао: 31. децембра 1999. године, Јељцин је изненада поднео оставку. Са идентификацијом патуљка, задатак је компликованији. На пример, савремени астролог Павел Глоба је на почетку веровао да пророк прави алузију на Черномирдина, затим на Примакова и чак Березовског.

Иначе, према Немчину 2008. године, када ће “страшна смрт угрозити све“, долази на власт одређени “Брзи Господар“. Такође овог владара назива и “Велики коњаник“.  (http://www.kp.ru/daily/23896.3/66769/)

Чудна фраза “психотроно оружје” појавила се у медијима пре 20 година. Али о њима су обично говорили, по правилу, војни научници или академици које није признала Академија наука. У суштини, извештавали су о одређеним генераторима, који би на стотине километара далеко од “предмета” могли наводно да створе “неред” у људском мозгу, промене његово понашање, ослабе психу и чак доведу до смрти.

После таквих публикација, по правилу, налазиле су се жртве изложености пси оружју. Нападали су уреднике са притужбама да им неки гласови шапућу заповеди. Новинари су пажљиво слушали, а након завршетка разговора саветовали су им да се обрате психијатрима. До 2000. године ток ових мистичних бајки, смирујућих у психијатрији, из неког разлога је пресушио –  пси-утицај је на неколико година заборављен.

А сада је тема почела поново да плива. Изненада, озбиљнији људи су почели да причају – бивши запосленици у државним органима безбедности. Генерал-мајор Борис Ратников намерава да “каже свету истину”.

„Оно што смо радили у Русији у области пси-ефеката већ од 1920-их година, сада се успешно користи и у Пакистану, а да не помињемо друге земље. До средине 1980-их највећи затворени центри за проучавање психолошких ефеката на људе били су у Кијеву, Санкт Петербургу, Москви, Новосибирску, Минску, Ростову-на-Дону, Алма-Ати, Нижниј Новгороду, Перму и Јекатеринбургу – свега 20 и сви под покровитељством КГБ-а. На овом проблему су радили хиљаде најбољих научника. После распада Совјетског Савеза сви ови центри су затворени, а научници су се разишли – неки у земљи, неки у иностранство – говори генерал.

 

Друго, неопходно је информисати становништво и власти о чињеници да је опасност од утицаја на масовну свест већа него икада. Ово је везано са продором нових технологија и ширења Интернета. Осим тога и са радом Комисије за псеудонауку у Руској академији наука. Академици настављају да инсистирају на томе да је пси-дејство шарлатанство.

 

И трећи разлог: сада се у целом свету интересовање за психотронику повећало са новом снагом. Према мојим подацима неће проћи ни 10 година  када ће психотроно оружје постати претња већа од нуклеарног и атомског оружја. Јер уз његову помоћ можете завладати умовима милиона људи и учинити их зомбијима. У принципу, у нашој земљи – наставља генерал Ратников  – 1980. године је био створен систем добро организованог и тајног рада на стварању нових метода и средстава решавања међудржавних и унутрашњих политичких питања без учешћа снага сила и застрашивања разрушујећег ефеката. Али са распадом СССР-а и реорганизације министарстава силе координација се распала, а специјалне јединице КГБ-а и Министарства унутрашњих послова престале су да постоје. Мој задатак, као заменика начелника Глевне управе безбедности РФ, је био да пратимо претње највишим званичницима државе и о становништву у целини.

 

Дакле, постало је познато вођење таквих радова, како у Русији, тако и у иностранству. Многи људи који су били укључени у то су се преселили на други свет, други су отишли у иностранство, неки су се изгубили у приватним центрима и клиникама. Ја само знам да академик Виктор Кандиба и његов син у Санкт Петербургу настављају да проучавају ту област. На овом проблему ради и академик Влаил Казначеев из Новосибирска. Академик Наталија Бехтерева, иако скрива свој интерес ка овој теми, није оставила случај свог оца и наставља да проучава “магију мозга”.

 

– У САД развијају идеју пси дејства на основу источних психофизичких система, – каже генерал Ратников – хипноза, неуро-лингвистичко програмирање (НЛП), компјутерска психотехнологиа, биорезонантна стимулација (промене стања ћелија организма човека.). Циљ је да се произведу могућности управљања понашањем човека. Израел је направио главни фокус на истраживању у циљу достизања човека квалитативно нових могућности на рачун саморегулације, промене свести, потенцијала физичког тела – за спортисте, “савршене” шпијуне, субверзивне групе.

 

Поред тога, створена су тајна техничка средства  програмирања људског понашања која функционишу на основу математичког моделирања симбола Кабале. Национална академија самоодбране Јапана проучавала је могућност употребе испољавања парапсихолошких феномена у обавештајне сврхе. Институт за религијску психологију такође ради на психотроничним проблемима. Службе безбедности и контроле за спољну политику Северне Кореје експериментишу у области специјалних емитера ради промене рада људских органа. У Пакистану је у корист посебних интереса специјалних служби пројектован уређај који узрокује поремећај у раду виталних органа и физиолошких система човека, до смрти. Војна обавештајна служба Шпаније финансира студију о ефектима различитих физичких фактора на људске органе и мозак како би се створила средства нарушавања функција органа и промене у стању психе. У Немачкој се такве студије одвијају на универзитетима у Бону и Фрајбургу. У Великој Британији – на Универзитету у Лондону, лабораторији психолошких истраживања на Универзитету у Камбриџу.

 

– Главни циљ ових истраживања је проналажење нових метода, начина, облика и метода деловања на психу човека, велике масе људи, проширења могућности људске свести, — каже Ратников. У великом броју земаља постоје информације о коришћењу даљинског утицаја од појединаца до великих колектива. А не ради се о експериментима који се развијају већ дуже време, већ о примени радних верзија технологије за постизање практичних, најчешће политичких и војних, циљева. И ове технологије сваким даном постају све софистицираније, захваљујући новим могућностима науке и технологије. Наравно, још увек постоје техничка питања у примени овог оружја. Али када се она превазиђу, пси-оружје ће надмашити по својим могућностима сва остала заједно.  Питао сам копредседника Комисије за псеудонауку РАН-а са нобеловом наградом Виталија Гинзбурга, да ли он зна о постојању психотронног оружја? То је он одмах негирао: не знам ништа, то је потпуна бесмислица.

 

Молим вас, овде ћу вам дати цитат из једног тајног документа под називом “Помоћ у погледу потенцијалних претњи. КГБ СССР.“ Фасцикла је под бројем тим и тим…

         “Принцип даљинског утицаја на човека психотроним генератором се заснива на резонанци фреквентних карактеристика људских органа — срца, бубрега, јетре, мозга. Сваки људски орган има свој фреквентни одзив. И ако на истој фреквенцији на њега утиче електромагнетно зрачење, орган улази у резонанцу, због чега се манифестује или акутна срчана инсуфицијенција, или бубрежна, или неадекватно понашање. Као по правилу, страда најслабији наш болесни орган. У неким случајевима, може доћи и до смртног исхода”.  

 

На ова истраживања потрошени су милиони рубаља преко Војне индустријске комисије под кабинетом министара СССР-а. КГБ је такође проучавао “неке проблеме даљинских медицинских и биолошких ефеката на трупе и становништво посебним зрачењем. И данас, према мојим подацима, користе се најсавременији методи утицаја на стање свести и понашања људи. Експериментални узорци техничких уређаја постојали су у Министарству одбране СССР-а. Међутим, с колапсом специјалних служби, не само да је техничка имплементација развоја нестала без трага, већ су сами запослени, након што су поднели оставке из тих тела, кренули на рад по разним комерцијалним структурама. И ко зна у ком правцу могу да се користе ови уређаји, какве убице и са каквим програмима у мозгу ходају улицама руских градова.

 

Како може да изгледа психотроно оружје? Према речима генерала Ратникова, може да изгледа на разне начине: у облику пиштоља и као антена и чак као таблет, као уређај који одбија комарце. Али он сам, како каже, ништа у рукама никада није држао. Иако је тешко поверовати у то — то су веома специфичне  информације.

— Према подацима наше службе, — каже генерал — психотрона опрема манипулише публиком, гура људе у стање тзв “изазваног” транса. Могу се изазвати различите емоције — од страха до еуфорије. Утицај се врши путем  електромагнетних поља високих фреквенција и ласерског зрачења, који су изузетно опасни за највише функције мозга. Тешко је открити и изоловати из спектра трајно присутна електромагнетна зрачења индустријског порекла. Специјално модулирани НИСВЧ ЕМП може изазвати визуелне и аудитивне (слушне) халуцинације, збунити мисли и психу, променити понашање, стимулисати агресију, депресију, каталепсију.

У Сједињеним Америчким Државама годишње се троши више од 150 милиона долара на развој пси оружја и начине заштите од њега “, наставља Борис Ратников – Војни институт за радиобиолошка истраживања у Бетесдеу, држава Мериленд, почео је да ствара уређаје за даљински утицај на људе, као један од првих – још 1965. године. Али видљиви успеси научника постигнути су тек 1980. године, када су изграђени компактни микроталасни генератори, способни да шаљу људском мозгу команде које регулишу његово понашање. Ово чудо војне технологије назива се импулсно таласни миотрон. Ако усмерите зрачење директно на човека из близине, можете потпуно потиснути његову вољу и паралисати га. Колико ја знам, у нашој земљи до средине 1980-их било је радова на генераторима високо-фреквентног и ниско-фреквентног кодирања мозга, како би се створио контролисани људски материјал“, како је написано у једном документу који сам видео.

 

Међу програмерима био је доктор техничких наука и кандидат биолошких наука Валериј Кањука. Он је био на челу тајног комплекса космичке биофизике, који је деловао у оквиру НПО Енергија. Руководио је “развојем принципа, метода и средстава даљинске бесконтактне контроле понашања биолошких предмета“. У том смислу помоћу техничких средстава – генератора. Кањука је мртав. Као и многе његове колеге. Још 1988. године, Медицински институт у Ростову заједно са другима успешно је завршио истраживања психотроног генератору и пријавио се за откриће феномена пропустљивости биолошких ткива при истовременом излагању високофреквентним магнетним пољима. Ново оружје може потиснути вољу неке особе, наметнути му другачију. Ростовски генератори су најопаснији од свих врста психотроног оружја. Њихову примену треба ставити под контролу државе. Радијација ових уређаја заснована је на резонантној фреквенцији природних осцилација унутрашњих органа човека. Штавише, количина зрачења је толико мала да је много нижа од етеричне позадине. Стога, нико не може открити ово оружје. Али може уништити милионе људи који ће се разболети и умрети. Зато су научници били шокирани када је генерал Константин Кобец најавио могућност примене ових истих психотронских генератора током догађаја од 19. до 21. августа 1991. године у Москви. Најмоћнији уређаји се сада налазе не само у служби војске САД, великој Британији и Француској, већ и у мултинационалним корпорацијама, које их користе приватно за решавање њихових проблема. У Русији постоје експериментални уређаји. Председник зна о томе.

         Олег Белов, кандидат из области физике и математичких наука каже– Постоји велики број зрачења које утичу на људско здравље. Али тешко се могу користити за масовно уништавање.

         Изузетно високо-фреквентно зрачење – милиметарски талас, фреквенције од 30 ГХз до 300 ГХз. Тврде, да они могу дискретно са даљине да ударе у одређен центар у мозгу и изазову отказ неког система за одржавање живота. Претпоставимо да је то тачно. Чак и у том случају неопходно је да је човек статичан. Тада је могуће ударити у мозак или одређени орган.

 

         Ултрависоко – дециметарски таласи. Учесталост од 300 МХз до 3 ГХз, таласна дужина између 1 метар и 10 цм. Дубоко продире кроз телесно ткиво чвека. И, посебно, стимулише ћелије рака, тако да после извесног времена људи природно умиру од рака. Као тренутно оружје није прикладно.

 

Микроталасно – суперфреквентно зрачење – центиметарски таласи, фреквенције од 3 МХз. То су исти таласи који су у микроталасној. Као предајници таквих таласа могу добро послужити телефонске жице, телевизија, сам телефон, противпожарни систем, радио. Усмерено микроталасно  зрачење обично изазива трзаје ногу, пецкање у табанима, бол уха, бол у очима,  “зујање у глави”, мучнину и главобољу. Али предајник мора бити близу жртве. И да буде веома велики.

И … није превише моћан. Јер жртве под снажним микроталасним зрачењем се прже као сендвич у микроталасној. Дакле, микроталасни таласи – нису оружје, бар не психотроно.

 

Ултразвук – таласне дужина око 0.017 м, фреквенције изнад 30 КХзМоже се користити за снижавање имунолошког система тела. Мистериозни научници тврде да ултразвук може изненада да зауставити срце било ког човека, а “излагање” одабраних подручја мозга ултразвуком може уклонити нежељене успомене из меморије. Историја таквих случајева не зна.

 

Инфразвучно зрачење — таласна дужина је око 17 метара, фреквенција испод 17 Хз. Најопаснији се овде сматра распон од 6 до 9 Хз. Чини се, да ће се глава ускоро распасти на мале комаде. Звук таквог интензитета изазива мучнину и звоњаву у ушима, оштећење вида и безразложни страх. Можда је сасвим могуће користити га као оружје за масовно уништавање. Дакле, заправо … према овом принципу се прави већина уређаја за одвраћања пса и пацова..

 

Алексеј Воробјев, бивши припадник групе специјалних снага ГРУ говори– Занимљиво је да са великом количином информација о психотроном оружју нико до сада није открио принципе његовог физичког дејства. Генерално, на мозак ментално нормалне особе је изузетно тешко утицати како би га присилили да изврши било коју радњу која није карактеристична за њега. Чак и уз помоћ хипнозе. И о масовном ефекту пси-оружја на становништво је говорити смешно. На крају крајева, мора да је веома гломазно озрачити село или чак цео град. А ако је гломазно, онда се може открити и уништити. Да, и стојећи поред таквог апарата, могуће је добити своју дозу зрачења. Такође је мало вероватно утицати на терористе са таквим оружјем. Зато што је дејство “пиштоља” усмерено на одређену особу која је дуго била у стационарном стању, а када се људи активно крећу и ретко остају на отвореном простору дуже времена,  скоро је немогуће утицати на њихов мозак.(http://www.kp.ru/daily/23948/71375/)

 

Русијска Газета објавила је први интервју главног генерала Бориса Ратникова, који је надгледао специјалну јединицу Федералне службе безбедности Русије (ФСО), која се бавила тајнама подсвести. Између осталог, према Ратникову, он је успео да спречи рат између Русије и Кине. Ратников је рекао да је његов рад увек тајан, јер смо се бавили питањима која су директно повезана са контролом, како јавном свесношћу, тако и свесношћу веома специфичне особе. И такође су тражили могућност заштите човека од неовлашћеног упада у његову свест. Истовремено, Ратников је уверен да се таква истраживања не могу сматрати “окултним хобијима:

 

“Не постоји ништа парадоксално у вези са чињеницом да је постојао такав предмет у домену безбедносних агенција, не. Од древних времена, човечанство је занимало шта је свесност. Силе овог света користиле су разне технологије како би утицале на психу, “генерал је сигуран.

 

У двадесетом веку, магична пракса древних свештеника достигла је научни ниво истраживања, која су се одмах нашла у видном пољу специјалних служби. Посебна пажња посвећена је овом проблему у Великој Британији, Немачкој и Совјетском Савезу. У нашој земљи, на примјер, готово сви људи који су поседовали натприродне способности били су под контролом власти ГБ-а “, рекао је Ратников и објаснио да су то стварне “астралне“ битке.

 

Могућности даљинског утицаја на психу у СССР-у је проучавало око педесет институција. Средства за ове сврхе процењена су на стотине милиона рубаља. Иако су се улагања оправдала, резултати добијених резултата нису добијени. Након колапса Савеза, сви радови су обустављени, стручњаци из области суптилних психофизичких поља распоређени су широм земље и ангажовани на другим пословима. Према мојим информацијама, данас у нашој земљи нема циљаних истраживања по овим темама  – генерал се пожалио – Ми смо добро схватили, да ново државно образовање пролази кроз болан период формирања. И током болести, државни организам, као и људски, веома је рањив. И било је неопходно заштитити прву особу земље од било каквих покушаја да се манипулишу његовом свешћу на било који начин. И урадило се доста.

 

Са овим задатком, сигуран сам, ми смо углавном успели. Разбили смо Јељцинову прву посету Јапану. Требало је да се одржи 1992. године. Као што смо сазнали, председник је био интензивно “програмиран” да одустане од неколико Курилских Острва у корист Јапана. Али то је био само први корак у вишеструкој комбинацији сила које претендују на глобалну хегемонију. И након предаје острва Јапану, Кина, која је такође била програмирана, морала је почети активно тражити повратак спорних територија, којих је тада било доста. Случај је могао да достигне оружани сукоб. А одмах би се у свету подигао талас протеста против ширења Кине. Русија, изазвана од стране светске заједнице, могла би да прогласи рат против Кине. Данас је овај развој догађаја мало вероватан, јер су сва гранична питања између Кине и Русије решена. Пре четрнаест година, оружани сукоб је био прилично стваран.

 

Још почетком деведесетих смо радили са новим америчким амбасадором у Русији, Страусом. Након што смо прочитали његове мисли, дошли смо до закључка да амбасада има опрему за психотронски утицај на московљане, али је он конзервиран. Примили смо и друге информације из његове подсвести. – каже Ратников. О томе постоји и филм на јутјубу под називом “Зов бездана(http://obzor.westsib.ru/article/131767)

Генерал не изгледа као проналазач. Међутим, оно што је рекао, фантастично је. А ипак, Борис Ратников уверава: у руским специјалним службама радио је телепата, који је улазио у мозак политичара и лидера држава: — После рата 1945. године, Американци су добили архиву, која се тицала стварања атомског оружја и ракетне технологије, а ми смо добили документе о физиолошким експериментима фашиста у Хитлеровој Немачкој. Испоставило се да је четрдесетих година било развијено  супер-тајно психо-физиолошко истраживање на непревазиђеној скали, укључујући све најбоље што је тада било створено у Индији, Кини, Тибету, Европи, Африци, САД-у, СССР-у. Ја ћу вам прочитати цитат из једног документа наших специјалних служби:

 

“… Сврха истраживања: стварање психотроног оружја … Од посебне вредности били су тајни немачки експерименти који су обављени на затвореницима концентрационих логора. Међународне конвенције, таква брутална нечовечна истраживања на живим људима дефинисале су као злочин против човечности. Због тога, никада до рата и након тога научници немају право да изводе такве експерименте на живим људима. Дакле, сви немачки истраживачки материјали су данас јединствени и непроцењиви су за науку. Једна од метода нацистичких научника – тзв. мекана хипноза – почела је да се практикује од стране наших специјалних служби”, наставља генерал. – На пример, развијене су методе за даљинско утапање човека у стање лаког транса – таквог да  он чак није имао појма, да на њега утичу.  Али у исто време, подсвест је била инхибирана, што је омогућило не само да промени понашање “субјекта” већ и да се прочитају информације о његовим намерама. Слично томе, ми смо “улазили” у мозак оних познатих политичара који су били интересантни Федералној служби.

 

— Помогли су нам веома јаки видовњаци из службе државне безбедности, каже Борис Ратников – Да, служили су тамо. 1991. године сакупули смо неколико најобдаренијих  у малу јединицу. Лежали су на каучима, усмерени на мозак нужног политичара, чак и ако је био на хиљаде километара далеко, убацујући “субјект” у стање меке хипнозе и “испитивали”. Испитаницима се чинило да разговарају са собом, али уствари давали су информације нашим специјалним службама. Ако политичар није желео да разговара сам са собом, укључивали смо још један програм. У његов мозак укључивали смо глас или његовог противника или његовог колегу или његовог пријатеља (девојку), са којима је већ започињао живу дебату. А наши оператери су читали ове информације. Као резултат ових дијалога успели смо спречити доста несрећа на државном нивоу. 1992. године, када смо припремали прву посету Јељцина у Јапан, у Кремљу смо сазнали да су он и Козирјев имали идеју да дају јапанцима део спорних острва Курилског гребена, – каже бивши генерал ФСО – Уз помоћ наших екстрасенса, ми смо скинули са америчких радника запослених у ЦИА информације о оваквим плановима. И открили смо да могу да прошире ситуацију и на територијалне претензије Кине према Русији. Све до провокације оружаног сукоба на граници. Као резултат тога, били смо присиљени да преузмемо одговорност и да не пустимо председника у Јапан из безбедносних разлога. Играли смо на чињеницу да Јапан није могао пружити 100% сигурност председнику, о чему смо обавестили Савет безбедности. Спроведено је гласање, и сви, осим Јељцина, гласали смо против овог путовања. Тако смо избегли рат са Кином.

 

Према Ратникову, 1988. године, специјалци КГБ-а су успели да ступе у контакт са тадашњим директором ЦИА Вилијамом Вебстером. И добили су информације о приоритетима ЦИА-е на Кавказу – региону који се сматрао “најуспешнијим” у колапсу СССР-а. КГБ је затим добио једноставне непроцењиве информације. У будућности су се оне у потпуности потврдиле. Али шеф комитета, Владимир Крјучков, био је скептичан према њима, сматрајући да нека врста астралних разговора са шефом ЦИА-е није озбиљна. Штавише,  уведена је забрана на спровођење таквих сеанси и контаката са информацијама на даљину са високим америчким званичницима, а након августа 1991. године, финансирање свих радова на проучавању психолошке технологије престало је у потпуности. До средине деведесетих година, постојеће особље ФСБ-а и ФСО-а које су некада имале везу са горе поменутим радовима и даље користи своје дотадашње радове и комуникације у научној заједници од јавног интереса, а након 1998. то је постало немогуће, јер сви специјалисти пси технологија из агенција државне безбедности су отпуштени. Међутим, “слушање” мозгова првих особа држава се наставља, али незванично, све до данас.

 

– Ово, наравно, није типично пси-оружје, али његов утицај није ништа мање озбиљнији, – каже Борис Ратников – Успоставили смо дијалоге са многим познатим политичким личностима. Сви су сакупљени у мојој књизи “Туђа душа није мрачна. О употреби продорних информационих технологија за стицање знања и других занимљивих информација“, коју сам написао заједно са генералом Георгијем Рогозином. А биће објављена ове године у САД, јер су нас у Русији сви издавачи одбили. Рекли су да се наводно тако тешко штиво не може продати.

 

Према нашим сазнањима, све главне вође “Групе седам” земаља имају посебну групу обучених људи, видовњака, који прате динамику пси претњи. И неутралишу потенцијалне изворе опасности унапред. Чак је и Фирер имао тајну информациону службу психолошке заштите против негативног неконвенционалног утицаја, на челу са Рудолфом Хесом. И стражари, телохранитељи председника у одређеном сату “X” неће помоћи, јер уз помоћ екстрсенса или психотроног оружја могуће је да репрограмирају њихове мозгове у секунди – и да окрену оружје против својих господара.

 

– Све ово није шаманизам – понавља Ратников – Ја сам био сведок тога, таквог случаја. Американци су нам дали донацију од 2 милиона долара. Начелник њихове лабораторије, нам каже: Момци, ајде да радимо заједно на пси-утицајима. Питам: Шта сте постигли, који су ваши резултати? Каже: Видите сами. И они су онда довели Џозефа, човека у мојим годинама, бившег војника, који се повредио у руднику. После трауматске повреде мозга, добио је дар видовитости. Заједно смо гледали кратак филм.

 

Комисија седи у Њујорку заједно са Џосефом, а у Вашингтону жена долази сама у неку зграду. Џозефу дају фотографију ове жене и кажу му: Урони у њу и погледај је својим очима, где је сада, опиши то место. Ушао је у само-хипнозу и рекао: “Близу такве зграде, која има толико спратова, у близини паркинга, не видим таблице аутомобила – далеко је.” И жена је стварно стајала далеко. Близу бензинске пумпе и њу је описао. Све се поклопило 90 посто! А онда је начелник питао: А шта ви можете учинити? Затим сам му говорио о томе како ми улазимо у мозак политичара. Овде нас јепоново изненадио: испоставља се да они већ дуже користе екстрасенсе, како би надгледали ситуацију у свету. Џосеф ми је затим рекао: Овде, каже, наш шпијунски сателит лети преко подморнице у Даљногорску. Фотографише ту базу одозго. Пошто је резолуција од 15 до 30 цм, ми видимо маскирани хангар. Ментално продирем у њега. Гледам, постоји ли тамо брод? Која класа? Да ли има нуклеарно оружје? Џозеф се хвалио: наши екстрасенси  урањају у мозак ваших команданата и знају сва тајна места подморница и све ваше тачке наношења удара по противнику су на нашим мапама. Па зар није то увредљиво? Иначе, у давним временима, само посвећена каста жреца, вођа различитих култова, поседовала је знање даљинске контроле људи. И то знање је било заштићено и предавало се по наслеђу.

Открића Бориса Ратникова коментарише др Михаил Викторович, професор, шеф Центра за правну и психолошку помоћ у екстремним ситуацијама, ангажован на истраживању екстсензорних способности човека већ више од 40 година:

„Постоје разраде психотроног оружја. Постоје и екстрасенси који  могу да “улазе” у туђе мозгове. Постоје методе заштите од екстрасензорних утицаја. Али све је то тајна! Овде код мене режим тајности је највиши што ми дозвољава да уђем у било коју канцеларију и примам информације у области у којој радим.  Нижи режими тајности “1”, “2” и “3” су најслабији, ограничавају приступ информацијама у поређењу са мојим режимом неколико пута. Тако да имам све информације о пси оружју, али немам право да их дистрибурам у медијима. Јер то је тајна информација. И знам све оне који имају исти режим као и ја.

Генерал Ратников вам је дао старе податке као нове. Чињеница да су многи лидери земаља имали тајне лабораторије за пси дејства, дуго је позната. Да су екстрасенси постојали и стварно демонстрирали чуда, показао је програм “Битка за екстрасенсе” на ТНТ-у, где сам био присутан као члан жирија. Чињеница је да су све специјалне службе света заинтересоване за екстра сензорну перцепцију, проучавају људе који имају феноменалне способности и користе најјаче за своје потребе и то није дуго времена тајна. Али војска нема право да те информације разбацује около.

На пример, Владимир Лукин, комесар за људска права у Руској Федерацији, пуно зна о овој теми, али држи уста затвореним. Многи генерали – и пензиони и стварно дејствујући – поседују ове информације, али их новинама не дају.  Крајем шездесетих и почетком седамдесетих година, један од специјалних центара покушао је да направи електронски топ који утиче на психу са инфразвуком-ниским фреквенцијским осцилацијама, од којег настаје огроман ужас. Верује се да је тај инфразвук онај који се појављује у Бермудском троуглу, који тера посаде да напуштају бродове – оне који су тамо пронађени без иједног човека. Иако до сада није било могуће направити такав топ, његов развој се не зауставља. Сви такви експерименти се спроводе у војним лабораторијама само на волонтерима из сопствених запослених – војног особља.

И желим посебно да нагласим: ни на обичним здравим људима нити на ментално болесним, никакви експерименти се не спроводе! Из једноставног разлога: за научнике је то бескорисно. Зато што је неопходно да субјект буде у стању да професионално објасни, након експеримента, шта му се догодило, шта је осећао, и да да препоруке како побољшати методе излагања пси дејству.

razmak

Транскрипт емисије Древник бр.53, радио Сербона
Аутори и водитељи: Драго, Дуле, Дуки, Аца и Саша

Послушајте целу радио емисију

Comments are closed.

Пратите нашу страницу на Фејсбуку